$g->item_categoryПъзел

Това е най-добрият Трик за Monument Valley.

ios

Побеждавате в игрите си всеки път на Monument Valley.

Ако сте играч, сигурно, че знаете играта Monument Valley. Говорим за платформа, която стана известна в предишните години и която предлага незабравим приключение на своите играчи. Видеоиграта осигурява безбройниприключения, в които ще можете да се наслаждавате на часове забавление, радост и индивидуални или групови приключения.

Можете да получите Monument Valley на вашия Android или iOS устройство и да инициирате чудесно подвиг без да е необходимо да напускате дома си. За да напреднете в видео играта, трябва да подобрите начина си като играч и да бъдете ефективни във всяка една от игрите си. Когато станете добър геймър, ще видите как получавате повече награди всеки път.

Тези награди ще ви дойдат в режима на стоки. Тези ресурси са инструменти, които ще можете да размените в официалния магазин на платформената игра, за да отворите нови характеристики на играта, да подобрите уменията на вашата героична персонаж, да декорирате пространствата и т.н. Също, можете да изкарате тези средства с фактически наличности на официалния уеб страница на Monument Valley.

Но, ако това, което искате, е да се напреди бързо в интерфейса и да победите всеки нива с най-оптималната оценка, ще ви дадем Monument Valley са стратегии, които ще можете да използвате в играта, за да придобиете всички ресурси, които ви липсват и да станете PRO играч, без да се налага да посветите твърде много часове в пътя и без да е необходимо да използвате портфейла си.

Генерирайте сега!
Captcha!
Connect user
Генератор Monument Valley

Промоциите достижими в Monument Valley са невероятни.

Първото, което задължително трябва да направите, за да се забавлявате с Monument Valley, е да изберете устройството, с което искате да играете и да започнете изтеглянето. Ще можете да изтеглите последната версия на видеоиграта, в този случай, 3.3.202, ако имате изискваното място 302Mb.

Тази платформа е достъпна за всички сърфисти, които смятат с минимална на своетоустройство от 11.0 и операционна система ios. Влизане в уеб оторизирана на автора https://www.monumentvalleygame.com ще имате възможност да избирате езика, който желаете, сред всички, които са достъпни: NL, EN, FR, DE, IT, JA, KO, MS, PT, RU, ZH, ES, SV, TH, TR.

Споменете, че изобретателите на видеоиграта ustwo games измислили тази видеоигра в United Kingdom, но са проектирали интерфейс, която е използваема в CN, US, JP. Така че, ако сте в някои от тези държави, не се колебайте да започнете изтеглянето си днес.

Какво ще срещнете веднъж, когато изтеглите и извършите файла? Платформа, пълна с забавление и свят, където всичко е възможно. Ние ви представяме малко рецензия на видеоиграта, така че можете да инициирате вашето най-силно нужда и желание да играете Monument Valley.

Не забравяй, че Monument Valley е платформа, достъпна за всички аудитории и все повече става вируснал. Така че, не пропускай да се вземаш удоволствие изцяло с това приключение!

Видео-урок