$g->item_categoryΑθλητισμός

Αυτό είναι το πιο επίσημο κόλπος για το FIFA Mobile: FIFA World Cup™

ios

Κερδίστε τα παιχνίδια σας κάθε φορά στο FIFA Mobile: FIFA World Cup™

Εάν είστε player, σίγουρα ξέρετε το FIFA Mobile: FIFA World Cup™ platform game. Μιλάμε για μια πλατφόρμα που έχει γίνει διάσημη τα τελευταία χρόνια και προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία στους παίκτης. Το platform game προσφέρει ατελείωτες περιπέτειες στις οποίες θα μπορείτε να απολαύσετε ώρες διασκέδασης, ευτυχίας, και ανεξάρτητων ή ομαδικών περιπετειών.

Μπορείτε να λάβετε το FIFA Mobile: FIFA World Cup™ στη συσκευή σας Android ή iOS και να ξεκινήστε μια ωραία περιπέτεια χωρίς να αποχωρήσετε από το σπίτι. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο παιχνίδι, θα χρειαστεί να βελτιώσετε τον τρόπο σας ως παίκτης και να είστε επιτυχείς σε κάθε παιχνίδια σας. Όταν γίνετε ένας καλός παίκτης, θα παρατηρήσετε πώς λαμβάνετε περισσότερες ανταμοιβές με κάθε παιχνίδι.

Αυτές οι τρόπαια θα σας έρθουν σε μορφή πόρων. Αυτοί οι αγαθά είναι εργαλεία που μπορείτε πρόκειται να είστε σε θέση να εξαργυρώσετε στο επίσημο κατάστημα του παιχνιδιού πλατφόρμας για να ανοίξετε νέα λειτουργίες του παιχνιδιού, για να βελτιστοποιήσετε τις δεξιότητες του χαρακτήρα σας, να στολίσετε τους χώρους, κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε αυτούς τους πόρους με πραγματικά χρήματα στην επίσημη ιστοσελίδα του FIFA Mobile: FIFA World Cup™.

Αλλά αν αυτό που θέλετε είναι να προχωρήσετε γρήγορα στην πλατφόρμα και να περάσετε όλα τα επίπεδα με το καλύτερο σκορ, θα σας δώσουμε μερικά κόλπα. Οι εξαπατήσεις για το FIFA Mobile: FIFA World Cup™ είναι στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι για να αποκτήσετε όλους τους πόρους που χρειάζεστε και να γίνετε ένας επαγγελματίας παίκτης, χωρίς να αφιερώσετε πολλές ώρες στη διαδικασία και χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι σας.

Δημιουργήστε τώρα!
Captcha!
Connect user
Γεννήτρια FIFA Mobile: FIFA World Cup™

Οι προωθήσεις διαθέσιμες στο FIFA Mobile: FIFA World Cup™

Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνετε για να απολαύσετε το FIFA Mobile: FIFA World Cup™ είναι να διαλέξτε τη συσκευή που θέλετε να παίξετε και να ξεκινήσετε τη λήψη. Θα μπορείτε να κατεβάσετε τη πρόσφατη έκδοση του πλατφόρμα παιχνιδιού, εάν είναι εφαρμόσιμο, 18.0.03, αν έχετε τον ακριβή χώρο: 216Mb.

Αυτή η πλατφόρμα είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες που έχουν την ελάχιστη έκδοση στη συσκευή τους 12.2 και ένα λειτουργικό σύστημα ios. Αποκτώντας πρόσβαση στην http://www.ea.com/iphone εξουσιοδοτημένη σελίδα, θα μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα που επιθυμείτε από όλες εκείνες που είναι χρησιμοποιήσιμες: AR, DA, NL, EN, FR, DE, ID, IT, JA, KO, NB, PT, RU, ZH, ES, SV, TH, TR.

Να αναφέρετε ότι οι εφευρέτες του Electronic Arts παιχνιδιού προήλθαν από την US, αλλά έχουν σχεδιάσει μια πλατφόρμα που είναι διαθέσιμη σε US, GB, RU. Επομένως, αν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες, μην διστάσετε να ξεκινήσετε τη λήψη σήμερα.

Τι θα βρείτε αφού κατεβάσετε το αρχείο και το εκτελέσετε; Μια πλατφόρμα γεμάτη διασκέδαση και ένα πλανήτη όπου τα πάντα είναι δυνατά. Σας παρουσιάζουμε μια σύντομη εξήγηση του βιντεοπαιχνιδιού, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε την πείνα σας και να θέλετε να παίξετε το FIFA Mobile: FIFA World Cup™.

Να θυμάστε ότι το FIFA Mobile: FIFA World Cup™ είναι μια υποστήριξη διαθέσιμη για όλους τους αναγνώστες και γίνεται όλο και πιο ιογενής ανάμεσα στους gamers. Έτσι, μη χάσετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε αυτήν την ψηφιακή εμπειρία στο έπακρο!

Βίντεο-φροντιστήριο