$g->item_categoryΣτρατηγική

Αυτό είναι το πιο επίσημο κόλπος για το The Escapists: Prison Escape

ios

Κερδίστε τα παιχνίδια σας κάθε φορά στο The Escapists: Prison Escape

Εάν είστε jugador, σίγουρα γνωρίζετε το The Escapists: Prison Escape platform game. Μιλάμε για μια διεπαφή που έχει γίνει μοντέρνα τα τελευταία χρόνια και προσφέρει μια αξιομνημόνευτη εμπειρία στους παίκτης. Το platform game προσφέρει ατελείωτες περιπέτειες στις οποίες θα μπορείτε να απολαύσετε ώρες ψυχαγωγίας, ευτυχίας, και ατομικών ή συλλογικών περιπετειών.

Μπορείτε να λάβετε το The Escapists: Prison Escape στη συσκευή σας Android ή iOS και να αρχίσετε μια απίστευτη ταξίδι χωρίς να αποχωρήσετε από το σπίτι. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στο βιντεοπαιχνίδι, θα χρειαστεί να βελτιώσετε τον τρόπο σας ως παίκτης και να είστε αποτελεσματικοί σε όλα τα παιχνίδια σας. Όταν γίνετε ένας καλός παίκτης, θα συνειδητοποιήσετε πώς λαμβάνετε περισσότερες ανταμοιβές με κάθε παιχνίδι.

Αυτές οι βραβεία θα σας έρθουν σε μορφή πόρων. Αυτοί οι μέσα είναι προϊόντα που μπορείτε να εξαργυρώσετε στο επίσημο κατάστημα του παιχνιδιού πλατφόρμας για να ανοίξετε νέα λειτουργίες του παιχνιδιού, για να βελτιώσετε τις ικανότητες του χαρακτήρα σας, να κοσμήσετε τους χώρους, κ.λπ. Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε αυτούς τους πόρους με πραγματικά χρήματα στην επίσημη ιστοσελίδα του The Escapists: Prison Escape.

Αλλά αν αυτό που θέλετε είναι να προχωρήσετε γρήγορα στην πλατφόρμα και να περάσετε όλα τα επίπεδα με το καλύτερο σκορ, θα σας δώσουμε μερικά κόλπα. Οι εξαπατήσεις για το The Escapists: Prison Escape είναι στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι για να αποκτήσετε όλους τους πόρους που χρειάζεστε και να γίνετε ένας επαγγελματίας παίκτης, χωρίς να αφιερώσετε πολλές ώρες στη διαδικασία και χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι σας.

Δημιουργήστε τώρα!
Captcha!
Connect user
Γεννήτρια The Escapists: Prison Escape

Οι προωθήσεις διαθέσιμες στο The Escapists: Prison Escape

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να διασκεδάσετε με το The Escapists: Prison Escape είναι να επιλέξετε τη συσκευή που θέλετε να παίξετε και να ξεκινήσετε τη λήψη. Θα μπορείτε να κατεβάσετε τη νέα έκδοση του βιντεοπαιχνιδιού, εάν είναι εφαρμόσιμο, 1.12, αν έχετε τον απαραίτητο χώρο: 469Mb.

Αυτή η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες που έχουν την ελάχιστη έκδοση στη συσκευή τους 9.0 και ένα λειτουργικό σύστημα ios. Αποκτώντας πρόσβαση στην http://www.team17.com/ εξουσιοδοτημένη ιστοσελίδα, θα μπορείτε να διαλέξετε τη γλώσσα που επιθυμείτε από όλες εκείνες που είναι χρησιμοποιήσιμες: EN.

Να αναφέρετε ότι οι δημιουργοί του Team17 Digital Limited βιντεοπαιχνιδιού προήλθαν από την United Kingdom, αλλά έχουν σχεδιάσει μια υποστήριξη που είναι διαθέσιμη σε US, GB, CA. Έτσι, αν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες, μην διστάσετε να ξεκινήσετε τη λήψη σήμερα.

Τι θα βρείτε αφού κατεβάσετε το αρχείο και το εκτελέσετε; Μια πλατφόρμα γεμάτη διασκέδαση και ένα πλανήτη όπου τα πάντα είναι δυνατά. Σας παρουσιάζουμε μια σύντομη εξήγηση του βιντεοπαιχνιδιού, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε την πείνα σας και να θέλετε να παίξετε το The Escapists: Prison Escape.

Να έχετε κατά νου ότι το The Escapists: Prison Escape είναι μια πλατφόρμα διαθέσιμη σε όλους για όλους τους αναγνώστες και γίνεται όλο και πιο ιογενής ανάμεσα στους gamers. Έτσι, μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτήν την κατόρθωμα στο έπακρο!

Βίντεο-φροντιστήριο